Од што треба да се ослободи секој хороскопски знак да биде поуспешен и поисполнет

Кога збориме за Астрологија, збориме за енергија која постојано циркулира. Кога збориме за хороскопски знак, збориме за ентитет кој со таа енергија управува, треба да управува или не сака да управува…

Енергијата со која располагаме го формира она што една личност го сака, го прави или ѝ се случува…

Стрелец

Водолија