Овен

PASSION LED US HERE

Внимателно со акциите за да не создавате долгови!

Истакната потреба и волја да се управува – Препуштете се на спонтаноста!
„Генерал“ кој се организира себеси за да ги организира другите – Дајте им простор на луѓето покрај вас!

Вечна борба помеѓу жал и отпор, помеѓу нежност и строгост, да се прости или да се воспостави дисциплина – лекција која репетитивно се провлекува во секоја година која ја испраќате.
Претерување во трошење на енергијата…

Ослободете се од стравот да ја покажете најдлабоката нежност, сочуство и од стравот за оние кои ги сакате.

Покажете ги емоциите на оние за кои ги имате, не сокривајте се позади сликата на “секогаш силни“…
Не сечие воодушевување е еднакво на вашето – не губете време убедувајќи за истото.

Интелект кој ја разбира човековата снага!

Потешкотии во новозапочнатите тимски проекти, а успех од индивидуалните!

Ве сака Тамара до Јупитер…

Facebook
Twitter